Vi på VSB AB har en lång och bred erfarenhet av värmepump för både villa och fastighet. VSB är också idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer.


Varför värmepump

En värmepump är det billigaste sättet att värma ditt hus
Det finns många sätt att värma huset på. Vissa har fortfarande kvar sina el- eller oljepannor. Problemet med den typen av uppvärmning är att den är väldigt dyr. Och dyrare blir den, eftersom priserna på el och olja fortsätter att stiga. Inget av dessa alternativ är heller särskilt miljövänligt. Bättre är i så fall pellets, men det kräver å andra sidan både stort utrymme och mycket arbete.

Varför välja värmepump
Värmepumpen har sedan introduktionen på 1970-talet vuxit fram som en alltmer självklar arvtagare till de äldre värmekällorna. Dels för att det är betydligt billigare än direktverkande el och oljeuppvärmning. Men också för att det är enkelt och bekvämt i jämförelse med pellets eller ved. Trots att det finns flera olika typer av värmepumpar, är grundprincipen bakom tekniken densamma: lagrad solenergi i berg, vatten eller luft omvandlas till värme. Eftersom solenergin är gratis är det bara den el som driver värmepumpen du behöver betala för. Det gör uppvärmningen både billig och miljövänlig.
Fjärrvärme då? Jo, det är ett miljövänligt val. Men du låser dig samtidigt till en enda värmeleverantör, med monopol på marknaden. Det innebär i regel att priserna höjs i snabbare takt än på en konkurrensutsatt marknad.

Ditt hus ökar i värde när du väljer att installera värmepump
När du installerar en värmepump gör du en investering som du inte bara har nytta av när du bor i huset, utan även när du säljer det vidare. Det finns ingen risk att värmen tar slut, eftersom det ständigt lagras ny solenergi som värmepumpen kan använda. Själva värmepumpen har en livslängd på ungefär 20 år, men det är inte ovanligt att de jobbar på betydligt längre än så. Även om investeringskostnaden för till exempel en bergvärmepump är högre än för många andra alternativ, så betalar den sig snabbt. Beroende på vilken uppvärmning du har idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 80 procent!

Kostnadsfri besparingskalkyl och offert
Vi hjälper dig att hitta rätt typ av värmepump för ditt hus och installera den enligt konstens alla regler. Du som bor i Stor Stockholm möjlighet att få besök av en av våra värmepumpsansvariga. Efter en genomgång av dina och husets förutsättningar kommer vi att presentera vilken värmepump som passar dig bäst.


Ekonomi

Spara energi med en värmepump
Det finns många sätt att värma ett hus på. Ett av de mest ekonomiska är att spara energi med  en värmepump och låta en värmepump använda sig av lagrad – och helt gratis – solenergi. Det enda du betalar är investeringskostnaden samt elen som krävs för själva driften av pumpen.
VSB AB har marknadens bredaste program av värmepumpar och dessutom en unik erfarenhet. Allt för att det ska bli så bra som möjligt för både vår miljö och din plånbok.

Kostnadsfri besparingskalkyl och offert
Vi hjälper dig att hitta rätt typ av värmepump för ditt hus och installera den enligt konstens alla regler. Du som bor i Stor Stockholm möjlighet att få besök av en av våra värmepumpsansvariga. Efter en genomgång av dina och husets förutsättningar kommer vi att presentera vilken värmepump som passar dig bäst. VSB AB en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i både villa och fastighet.


Delbetala din investering i värmepump med smart energifinansiering
Låt din investering betala sig själv genom att hitta en månadskostnad som motsvarar den energibesparing som din värmepump kommer att ge dig. Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostander.

  • Ansökan görs på bara några minuter
  • Ni börjar inte betala förrän produkten är installerad och klar
  • Snabbt, enkelt och smart


Kontakta oss för både råd och finansiering av din värmepump redan idag.

 

Värmepump