Med mer än 18 års erfarenhet av allt ifrån projektering och försäljning till installation och efterservice. Hos oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. VSB finns såväl i Haninge.
 
Där vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad samt fjärrkylainstallationer. VSBidag en av de större aktörerna på värmepumpsinstallationer, alltifrån villa till fastighet.

Genom VSB får du alltid tillgång till goda råd och snabb service, oavsett du bara är ute efter en ny kran till köket eller den kompletta badrumsinstallationen. Ledord i verksamheten är kvalité och säkerhet, där samtliga våra medarbetare är utbildade certifikatmontörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet.VSB satsar också på ny teknik och kontinuerlig uppdatering av arbetsverktyg och arbetsmedotik. Detta gäller inte minst inom fogning av rör, där vi försöker minimera användandet av svets och lödteknik. Resultatet är en snabbare och smidigare installationsprocess, men framför allt att eventuella risker vid s.k ”Heta arbeten” minimeras. Bland våra uppdragsgivare finns såväl den enskilde fastighetsägaren som de stora bygg-, fastighets- och förvaltningsbolagen. 

VSB vill också stå för ett fokus på kundens lönsamhet genom att vara samtalspartner i frågor som rör energiekonomi och inomhusklimat. 

Branschregler
En Säker Vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande branschregler, av auktoriserade montörer och arbetsledare anställda på ett auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.
Branschreglerna infördes i september 2005 och är framtagna av VVS-branschen i samråd med

leverantörer, försäkringsbolag och myndigheter. Arbetet har fått finansiellt stöd av SBUF, Sveriges Byggutvecklingsfond.
Säker Vatteninstallation är ett initiativ från VVS-branschen för att minimera risken för vattenskador, legionella, brännskador och förgiftning orsakade av bristfälliga vatteninstallationer.
Branschreglerna ägs och förvaltas av Säker Vatten AB.
Intyg på installationen
Branschreglerna ställer krav på installationen och de företag och personer som utför dem samt ger beställaren en ökad trygghet i form av särskilt kontrollintyg för installationen.