​​Våra tjänster/pris

Vi utför VVS-arbeten åt både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet – allt från enklare servicejobb till större entreprenader. Våra rörmokare i Stockholm behärskar alla typer av jobb.

Vi erbjuder förmånligt och konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster. Kontakta oss för att få ett exakt prisförslag. 

Rörservice: T.ex. byte WC-stolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, vattenklosetter, ventiler m.m.

Badrum/kök: Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor för att erbjuda dig som kund en helhetslösning vid badrums- och köksrenovering. 

Bergvärme eller luft/vatten värmepump: Att värma upp sitt hus med värmepump är en investering som kan betala sig snabbt. Vi hjälper dig att välja rätt system för ditt hus så som bergvärme- eller luft/vattenvärmepump.
Kontakta oss för en energiberäkning samt offert på ditt projekt, kostnadsfritt!

Luftvärmepumpar: Luftvärme är ett bra sätt att spara pengar på uppvärmningen, även om det i de flesta fall handlar om ett komplement till den konventionella uppvärmningen. Tack vare de tekniska framstegen blir luftvärmepumpar alltmer effektiva och fungerar bra också i lägre vintertemperaturer.

Varmvattenberedare: Om ni skulle vara utan varmvatten för närvarande hamnar ni högst upp i vår prioritering och vi hjälper er så snart som möjligt. Vi kan erbjud fasta priser på samtliga installationer!

Projektering: Rör- och ventilationsprojektering i MagiCAD. 

Gas: Vi har behörighet att utföra Installationer av EG-typgodkända gasapparater - spisar och restaurangapparater för matlagning. Med detta avses CE-märkta spisar, hällar, grillar och ugnar både för hushållsbruk och på restauranger.

Kyla: Vi har behörighet att utföra arbeten med kyl- och värmepumpsanläggningar C16111 Kategori II. Installation, underhåll och service samt omhändertagande av köldmedium om fyllnadsmängd är mindre än 3kg.

Rörentreprenader: Vi är duktiga på både små och stora projekt. Vi utför både general och totalentreprenader. Kontakta vår kalkylator info@vsbab.se för mer information!

VÄLKOMMEN

Välkommen till din rörmokare i Stockholm! VSB Construction AB har omfattande erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas.